Orientační ceník zpracování příručky HACCP


Provozovny bez přípravy teplých pokrmů
(např. pivnice, herny, bary, kavárny atd.)
  • teplé a studené nápoje
  • studené pokrmy nebo lahůdkářské výrobky od jiných dodavatelů
  • doplňkový sortiment
  • Cena:1 500 Kč

Provozovny s přípravou pokrmů z polotovarů nebo výrobou jednoduchých pokrmů
(např. rychlé občerstvení, bistra, malé restaurace atd.)
  • teplé a studené nápoje
  • výroba pokrmů z polotovarů
  • ohřev hotových mrazených a chlazených pokrmů
  • jednoduchá příprava pokrmů (saláty, bagety)
  • doplňkový sortiment
  • Cena: 2 000 - 2 500 Kč

Provozovny s výrobou všech typů pokrmů
(např. restaurace, hotely, penziony atd.)
  • teplé a studené nápoje
  • výroba teplých i studených hotových jídel a minutek
  • výroba lahůdkářských výrobků
  • doplňkový sortiment
  • Cena: 2 500 - 4 000 Kč dle složitosti zpracování

Doprava
  • Cena: 5 Kč / km
  • Ostrava, Praha dle dohody


Jaroslav Močigemba, info@zpracovani-haccp.cz, 604 655 688